Onze klanten

tsM vof heeft in de afgelopen jaren een groot klantenbestand opgebouwd welke actief zijn in de sierteeltsector. De klanten bestaan uit  tuincentra, groothandelcentra en importeurs in binnen- en buitenland, exporteurs in Italië en retailketens in Duitsland. Voor deze klanten worden transporten verzorgd van zowel deelzendingen, complete ladingen als actiematige transporten.

De belangrijkste gebieden in Italië zijn Lago Maggiore, Albenga, Pistoia, Latina, Puglia en Sicilië. De meeste activiteiten van tsM vof vinden plaats vanuit Albenga.
De voornaamste afzetlanden zijn Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, België, Nederland en Groot-Brittannië.

Het belangrijkste afzetland is Duitsland. Voor een aantal grote Duitse klanten verzorgen wij een totaalpakket van transporten vanuit Italië. Deze transporten variëren van enkele CC’s per bestelling tot actiematige Bundesweit aanleveringen bij winkels of distributiecentra. Vanuit Albenga vindt in het voorjaar dagelijks vertrek plaats met meerdere auto’s. Iedere dag vertrekken er auto’s met groepagezendingen naar verschillende bestemmingen in Europa. Voor onze klanten verzorgen wij bestellingen vanaf 2 CC tot complete auto’s.

tsM vof beschikt over eigen voorraad deense containers welke in een modern fustpakket wordt geadministreerd. Alle kwekers en ontvangers worden regelmatig per email of fax geïnformeerd over de saldi. Bij de exporteurs/kwekers in Albenga heeft tsM een doorlopend saldo tijdens het gehele seizoen.